Excursief is binnenkort 10 jaar en dat ga ik vieren!

Excursief is binnenkort 10 jaar!!! En dat wil ik vieren! Daarom heb ik besloten om alles wat ik heb geleerd over inspiratie, groei en effectiviteit beschikbaar te stellen voor jou. Je bent vrij om het te gebruiken op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Het is namelijk van het begin af aan mijn droom geweest dat jullie een plek hebben op deze wereld waar je tot je recht komt, waar je talenten tot bloei kunnen komen en waar je van betekenis kunt zijn voor anderen.

Daarvoor heb ik me als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te inspireren om te groeien en zich te ontwikkelen. En om dat effectief te doen heb je tools nodig. Die tools heb ik voor je ontwikkeld en wil ik heel graag met je delen! Maar daar houdt het niet op. Ik ga nog veel meer dingen weggeven.

Dus ben jij die professional, die zijn loopbaan een nieuwe impuls wil geven? Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Geef je leiding aan teams en wil je het niveau daarvan naar een hoger plan tillen? Of ben jij die social entrepreneur die een concreet plan zoekt voor zijn start-up? Of is je bedrijf toe aan een een volgende stap?

Houdt dan mijn website in de gaten, volg mij op Twitter (@excursief), Facebook (https://www.facebook.com/maarten.vanhelden.9) of LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/maartenvanhelden/), of schrijf je in voor de nieuwsbrief.