Eerste Quick Guide zelf-coaching

Zoals ik in mijn vorige blog al heb weergegeven is Excursief binnenkort jarig en dat wil ik vieren. Ik ga van alles weggeven omdat ik vind dat meer mensen moeten weten wat ik te weten ben gekomen de afgelopen jaren over inspiratie, groei en effectiviteit.

Eén van de dingen die ik voor je heb gemaakt is een Quick Guide Zelf-coaching, een praktische set tools die je kunt gebruiken om met jezelf en je loopbaan aan de slag te gaan. Hier kun je de Quick Guide downloaden:Quick Guide Zelf-coaching – 5 tools Ik wil je 2 dingen vragen:

  • Of je even wilt reageren hieronder met een antwoord op de vraag of dit de tools zijn die je verwacht, of dat je liever iets anders ziet?
  • Of je je naam en e-mailadres wilt achterlaten. Iedereen die hier een reactie geeft stuur ik de volledig uitgewerkte tools toe in pdf.

Ik ben benieuwd!